simone_d_l.jpg

Simone Dupont 22 år, professionel håndboldspiller Larvik, Norge.“Med til arbejdet som professionel håndboldspiller, hører desværre ofte skader. I mit tilfælde har jeg været ude med en slem knæskade i over et år. Jeg mistede i den periode størstedelen af musklerne i mit ben, og da jeg hørte om Kaatsu Danmark, og de resultater andre sportsudøvere havde opnået på kort tid, måtte jeg simpelthen give det en chance. Selvom jeg inden jeg prøvede træningen tænkte, at det måske var lidt for godt til at være sandt, så taler resultaterne for sig selv. Allerede efter en uges træning havde jeg både visuel og styrkemæssig fremgang, og efter 13 træninger på 14 dage hos Michael var min lårmuskel vokset 2,5 cm i omkreds. For mit vedkommende var det udslagsgivende, at træningen kunne foregå med minimal belastning, men alligevel få en maksimal effekt ud af træningen. Alt træning er selvfølgelig hvad man selv gør det til, og hvor meget arbejde man ligger i det. Træningen er ikke som noget andet træning jeg har prøvet før og man skal helt sikkert overskride nogle grænser for at få den bedste effekt ud af det. Men det er en fed og anderledes måde at træne og mærke sin krop arbejde på. Træningen har været med til at kickstarte min muskelopbygning igen, og dermed medvirket til at genoptræningsforløbet formentlig er blevet formindsket betragteligt. Jeg kan på det varmeste anbefale Kaatsu Danmark og Michael Schewitsch. Træningen virker, og Michael er en super god og kompetent instruktør.”
test1.jpg Philip Özari, 22 år Gentofte Volley 1. hold, landsholdspiller og College ball i Canada.

“Efter to forebyggende hofteoperationer i foråret og sommeren 2015, estimerede læger og fysioterapeuter, at jeg tidligst kunne forvente at spille volley på eliteniveau igen i sæsonen 2016. Efter 16 x intensiv kaatsu-træning hos Kaatsu Danmark - fra september til oktober 2015 - kunne jeg i styrketest præstere bedre end før min operation og jeg kunne igen spille fuldt kamp og turneringsprogram.”
lars.jpg Christina Poulsen, 45 år.

"Jeg har løbet i rigtig mange år og bla. gennemført 12 Marathonløb. For ca 6 mdr år siden begyndte mit knæ at hæve og gøre ondt. Jeg forsøgte først at holde pause on and off, men måtte til sidst til en scanning som viste manglende brusk og en revne i menisken. En operation ville måske hjælpe , men da jeg havde hørt om en del dårlige udfald var jeg ret tøvende og usikker på om det nu var det rigtige at gøre. Min mand gjorde mig opmærksom på et link til Kaatsu Danmark som handlede en håndboldspiller , som havde haft rigtig positive resultater med kaatsutræning efter en knæskade. Jeg henvendte mig derfor til Michael Schewitsch, Kaatsu Danmark og fik en prøvetime og bookede derefter 12 træninger . Jeg kunne hurtigt mærke en forskel i min krop .. og efter 13 træningspas med Kaatsu kan jeg løbe 10 km og mærker minimalt til mit knæ .. Så operation er for mit vedkommende aflyst og jeg fortsætter med kaatsu træning 1x om ugen så jeg kan holde den megen styrke jeg har fået ved kaatsu træning ved lige.”
fe.jpg Mikkel Larsen, 40 år, Webdesigner.

"Tilbage i februar startede jeg på en moderat kostomlægning (ikke fanatisk) da jeg havde lagt mig en del ud de seneste år. Kort tid efter kostomlægningen, begyndte jeg at træne med Kaatsu udstyr hver anden dag ca. 35 min i alt. Nu ca. 4 måneder senere har jeg tabt 27 kg og jeg har aldrig været så muskuløs som jeg er nu. Kaatsu træningen har været et vendepunkt i mit liv på mange måder - jeg har fået meget mere energi i hverdagen og den korte træningstid gør det aldrig er noget problem at få passet træningen ind. Som ekstra bonus er mine ømme håndled pga af mit job som webdesigner (der indebærer meget arbejde med mus og tastatur) helt væk nu.”
lars.jpg Lars Larsen, Bokseinstituttet.dk

“Anbefaling af Kaatsu. Kaatsu er nok det mest interessante træningsredskab jeg har stiftet bekendtskab med i mange år. Efter at have deltaget i certificering hos Michael Schewitsch er jeg, på sikker og kompetent vis, blevet introduceret for Kaatsu. Kaatsu er en ny måde at træne på som jeg er sikker på alle kommer til at kende til i fremtiden hvis man er seriøs omkring sin træning. Både som variation i forhold til traditionel styrketræning men også i forhold til genoptræning er det ekstremt effektivt.”
carl2.jpg Carl Woodard, Basketball træner og eks. pro basketball spiller

“Kaatsu is amazing, so much result with so little amount of weights and such a time saver! Have done my sport in 7 different countries and I have yet to experience something so effective. Give it a month and you will be hooked....
And if your a personal trainer and you haven't taken the course you could be one step behind. Thanks Michael for the eye opening experience!"
Foto-Lasse-1.jpg Lasse Juul Hansen, 40 år , politiassistent:

” Kaatsu Fitness giver mig mulighed for en effektiv træning på kort tid, uden at belaste mine led unødvendigt. Qua mit arbejde i politiet er det nødvendigt at jeg holder et højt fysisk niveau. Det medfører ofte overbelastningsskader, men med Kaatsu har jeg kunne holde mig skadesfri uden at skulle gå på kompromis med resultaterne.”
Jarl-foto.jpg Jarl Linder, 30 år, Senior Client Manager:

” Kaatsu passer perfekt til mig med en travl arbejdsdag og hverdag. Jeg kan træne helt ned til 15 minutter pr. gang - hvis jeg kun træner overkrop - og stadig have følelsen af at have været igennem en enormt hård træning. Ømhed er der intet af - efter et par gange - og man føler sig praktisk talt klar til næste træning efter få timer. På 5 uger har jeg tabt mig 5kg samtidig med at jeg taget markant på i muskelmasse.”
Anja-ung.jpg Anja Schrøder, 47 år fibromyalgipatient:

” Jeg har været kronisk syg siden 2001 grundet reaktiv artrit og senere også diagnosticeret med fibromyalgi. Jeg har ikke kunnet træne siden da den muskelnedbrydning der sker ved traditionel træning gør mig decideret syg og sengeliggende. Kaatsu Fitness har gjort det muligt for mig at træne uden at blive syg. Jeg har nu trænet i 5 uger (3 gange ugenligt) og har opnået virkelig gode resultater i form af forbedret fitnesstilstand, toning og styrke i mine muskler samt et øget over-all energi-niveau. Jeg vil anbefale og ønske for alle inaktive personer med kroniske smerte som jeg at prøve Kaatsu træning hos Kaatsu Fitness. Det er en fantastisk følelse pludselig at have muskler igen og mærke at kroppen er stærk og et redskab i stedet for en belastning. ”

Video testimoials

Kaatsu Fitness - din træning
Kaatsu Fitness Østerbro & Holte
Kaatsu Fitness PR
Kaatsu Fitness tilbud
Kaatsu kunder udtalelser
Kaatsu Fitness effektiv mod skader
Sandra Toft (håndboldlandsholdsmålvogter), træner kaatsu hos Kaatsu Danmark
Mia Lami, 40 år, træner kaatsu hos Kaatsu Danmark
TV2sportslab har undersøgt Kaatsu-træning. Se hvad forskerne og Team-Danmark siger …..
Kaatsu Fitness statement
Kom i form med Kaatsu
Forstil dig en træningsform der giver synlige resultater på 3-6 uger istedet for 3-6 måneder.
Forstil dig en træningsform der giver synlige resultater på 3-6 uger istedet for 3-6 måneder.


Top