simone_d_l.jpg

Simone Dupont 22 år, professionel håndboldspiller Larvik, Norge.“Med til arbejdet som professionel håndboldspiller, hører desværre ofte skader. I mit tilfælde har jeg været ude med en slem knæskade i over et år. Jeg mistede i den periode størstedelen af musklerne i mit ben, og da jeg hørte om Kaatsu Danmark, og de resultater andre sportsudøvere havde opnået på kort tid, måtte jeg simpelthen give det en chance. Selvom jeg inden jeg prøvede træningen tænkte, at det måske var lidt for godt til at være sandt, så taler resultaterne for sig selv. Allerede efter en uges træning havde jeg både visuel og styrkemæssig fremgang, og efter 13 træninger på 14 dage hos Michael var min lårmuskel vokset 2,5 cm i omkreds. For mit vedkommende var det udslagsgivende, at træningen kunne foregå med minimal belastning, men alligevel få en maksimal effekt ud af træningen. Alt træning er selvfølgelig hvad man selv gør det til, og hvor meget arbejde man ligger i det. Træningen er ikke som noget andet træning jeg har prøvet før og man skal helt sikkert overskride nogle grænser for at få den bedste effekt ud af det. Men det er en fed og anderledes måde at træne og mærke sin krop arbejde på. Træningen har været med til at kickstarte min muskelopbygning igen, og dermed medvirket til at genoptræningsforløbet formentlig er blevet formindsket betragteligt. Jeg kan på det varmeste anbefale Kaatsu Danmark og Michael Schewitsch. Træningen virker, og Michael er en super god og kompetent instruktør.”
Philip Özari, 22 år Gentofte Volley 1. hold, landsholdspiller og College ball i Canada.

“Efter to forebyggende hofteoperationer i foråret og sommeren 2015, estimerede læger og fysioterapeuter, at jeg tidligst kunne forvente at spille volley på eliteniveau igen i sæsonen 2016. Efter 16 x intensiv kaatsu-træning hos Kaatsu Danmark - fra september til oktober 2015 - kunne jeg i styrketest præstere bedre end før min operation og jeg kunne igen spille fuldt kamp og turneringsprogram.”
Mikkel Larsen, 40 år, Webdesigner.

"Tilbage i februar startede jeg på en moderat kostomlægning (ikke fanatisk) da jeg havde lagt mig en del ud de seneste år. Kort tid efter kostomlægningen, begyndte jeg at træne med Kaatsu udstyr hver anden dag ca. 35 min i alt. Nu ca. 4 måneder senere har jeg tabt 27 kg og jeg har aldrig været så muskuløs som jeg er nu. Kaatsu træningen har været et vendepunkt i mit liv på mange måder - jeg har fået meget mere energi i hverdagen og den korte træningstid gør det aldrig er noget problem at få passet træningen ind. Som ekstra bonus er mine ømme håndled pga af mit job som webdesigner (der indebærer meget arbejde med mus og tastatur) helt væk nu.”
Lars Larsen, Bokseinstituttet.dk

“Anbefaling af Kaatsu. Kaatsu er nok det mest interessante træningsredskab jeg har stiftet bekendtskab med i mange år. Efter at have deltaget i certificering hos Michael Schewitsch er jeg, på sikker og kompetent vis, blevet introduceret for Kaatsu. Kaatsu er en ny måde at træne på som jeg er sikker på alle kommer til at kende til i fremtiden hvis man er seriøs omkring sin træning. Både som variation i forhold til traditionel styrketræning men også i forhold til genoptræning er det ekstremt effektivt.”
Carl Woodard, Basketball træner og eks. pro basketball spiller

“Kaatsu is amazing, so much result with so little amount of weights and such a time saver! Have done my sport in 7 different countries and I have yet to experience something so effective. Give it a month and you will be hooked....
And if your a personal trainer and you haven't taken the course you could be one step behind. Thanks Michael for the eye opening experience!"

Video testimoials

Sandra Toft (håndboldlandsholdsmålvogter), træner kaatsu hos Kaatsu Danmark
Thomas Sørensen, 45 år, træner kaatsu hos Kaatsu Danmark
Mia Lami, 40 år, træner kaatsu hos Kaatsu Danmark
Jimmy Bacoll, 47 år, træner kaatsu hos Kaatsu Danmark
TV2sportslab video
TV2sportslab har undersøgt Kaatsu-træning. Se hvad forskerne og Team-Danmark siger …..


Top