Kaatsu Fitness åbner i Holte -Kom til Åbent hus arrangement 04. april

Skrevet: Mar 17, 2018 | forfatter: Michael Schewitsch

Kom til Åbent Hus arrangement.

I september sidste år åbnede Kaatsu Fitness landets (og verdens ) første Kaatsu fitnesscenter hvor man  kan træne kaatsu med professionelt kaatsu udstyr på fitnessabonnementsvilkår. Iværksætterprojektet er kommet godt fra start og Kaatsu Fitness A/S er klar med åbningen af center nummer 2. Det sker i Holte, nord for København 

Helt præcist Holte Midtpunkt 30, 1. sal 2840 Holte (lige over "Røverkøb").

Kaatsu Fitness inviterer i anledning af åbningen til et "Åbent Hus" arrangement onsdag den 04. april kl. 19.00.

Her fortæller vi om hvorfor Kaatsu træningen er så efffektiv og hvordan og hvorfor Kaatsu virker. Der vil blive serveret en lille forfriskning samt være mulighed for at stille spørgsmål.

Alle er velkomne :)

Kaatsu Fitness åbner i Holte -Kom til Åbent hus arrangement 04. april

Det siger brugerne hos Kaatsu Fitness:

Lasse Juul Hansen, 40 år , politiassistent:

” Kaatsu Fitness giver mig mulighed for en effektiv træning på kort tid, uden at belaste mine led unødvendigt. Qua mit arbejde i politiet er det nødvendigt at jeg holder et højt fysisk niveau. Det medfører ofte overbelastningsskader, men med Kaatsu har jeg kunne holde mig skadesfri uden at skulle gå på kompromis med resultaterne. ”

Jarl Linder, 30 år, Senior Client Manager:

” Kaatsu passer perfekt til mig med en travl arbejdsdag og hverdag. Jeg kan træne helt ned til 15 minutter pr. gang - hvis jeg kun træner overkrop - og stadig have følelsen af at have været igennem en enormt hård træning. Ømhed er der intet af - efter et par gange - og man føler sig praktisk talt klar til næste træning efter få timer. På 5 uger har jeg tabt mig 5kg samtidig med at jeg taget markant på i muskelmasse.”

Anja Schrøder, 47 år fibromyalgipatient:

Jeg har været kronisk syg siden 2001 grundet reaktiv artrit og senere også diagnosticeret med fibromyalgi. Jeg har ikke kunnet træne siden da den muskelnedbrydning der sker ved traditionel træning gør mig decideret syg og sengeliggende.

Kaatsu Fitness har gjort det muligt for mig at træne uden at blive syg.

Jeg har nu trænet i 5 uger (3 gange ugenligt) og har opnået virkelig gode resultater i form af forbedret fitnesstilstand, toning og styrke i mine muskler samt et øget over-all energi-niveau. Jeg vil anbefale og ønske for alle inaktive personer med kroniske smerte som jeg at prøve Kaatsu træning hos Kaatsu Fitness. Det er en fantastisk følelse pludselig at have muskler igen og mærke at kroppen er stærk og et redskab i stedet for en belastning.

 

 

 

Kommentare (0)

No comment

Top